SPONSORERET indhold
Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber
Nyd de første rabarber.
12-14 stk.
Ingredienser
Rabarbermuffins
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
1½ tsk. bagepulver
1 portion ovnbagte rabarber (se herunder)
2 æg
100 g reven, ren rå marcipan
Pynt:
flormelis, flødeskum, jordbær og evt. lidt ovnbagte rabarber samt frisk mynte.
- Pisk smør og sukker sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggene i. Vend marcipan og rabarber i.
- Fordel dejen i 12-14 smurte muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
- Sigt flormelis på kagerne. Kom lidt flødeskum på, og pynt med jordbær, evt. lidt ovnbagte rabarber og mynte.
- Ovnbagte rabarber: 200 g rabarber i 1 cm skiver fordeles i et ovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.