Rabarbermuffins
SPONSORERET indhold

Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd de første rabarber.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
12-14 stk.

Ingredienser

Rabarbermuffins
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
1½ tsk. bagepulver
1 portion ovnbagte rabarber (se herunder)
2 æg
100 g reven, ren rå marcipan
Pynt:
flormelis, flødeskum, jordbær og evt. lidt ovnbagte rabarber samt frisk mynte.

  1. Pisk smør og sukker sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggene i. Vend marcipan og rabarber i.
  2. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  3. Sigt flormelis på kagerne. Kom lidt flødeskum på, og pynt med jordbær, evt. lidt ovnbagte rabarber og mynte.
  4. Ovnbagte rabarber: 200 g rabarber i 1 cm skiver fordeles i et ovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.