Opskrift på rabarbermuffins med topping
SPONSORERET indhold

Rabarbermuffins med topping

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ingen picnic uden sødt. De her muffins smager forrygende af syrlige rabarber og cremet topping.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
21. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
10

Ingredienser

1 muffinform + 10-12 muffinpapirforme

3 æg
200 g fint rørsukker
kornene af ½ vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
120 g smeltet smør
½ dl mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g kokosmel
300 g rabarber skåret i ½ cm skiver
lidt hvedemel

125 g flødeost naturel
100 g flormelis
1½ spsk citronsaft
5-6 jordbær.

Sådan laver du rabarbermuffins

Pisk æg, rørsukker og vaniljekorn sammen med en elpisker, til det bliver luf-tigt. Rør smeltet smør og mælk i æggemassen.

Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål. Sigt melblandingen i og vend kokosmel i dejen. Vend rabarberstykkerne i lidt hvedemel og vend dem i dejen (det gør at de ikke synker til bunds i dejen, men fordeler sig fint).

Sæt muffin-papirformene i en muffinform-ramme af metal og fyld dejen 2/3 dele op.

Bag dine muffins ca. 20 min ved 185 grader og afkøl kagerne.

Rør flødeost sammen med flormelis og lidt citronsaft. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og pynt kagerne med creme og evt. et jordbær på toppen.

Prøv også cheesecake brownies

Find mere inspiration til bagvæk og lækre kager på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/