Rabarbersauce med ingefær
SPONSORERET indhold

Rabarbersauce med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God til fisk, fjerkræ og grillet svinekød.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 spsk. olie
1 løg
4 stilke rabarber
2 spsk. finthakket syltet ingefær
3 fed finthakket hvidløg
1 laurbærblad
3 spsk. sukker
2 spsk. æbleeddike eller hvidvinseddike
salt, peber

  1. Hak løget, og skær de rensede rabarberstilke i 1 cm tykke skiver. Svits løget i olien 3-4 min., til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Svits kort rabarberne med. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen sukker og eddike. Kog saucen sammen ca. 5 min.
  2. Tilsæt sukker og eddike, og kog yderligere ca. 5 min. Smag til med salt og peber samt evt. ekstra sukker efter smag. Fjern laurbærbladet. Saucen kan serveres varm eller kold.