Rabarbersorbet
SPONSORERET indhold

Rabarbersorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til en varm sommerdag.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
16. maj. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
Rabarbersorbet til 4 personer

Ingredienser

250 g sukker
ca. 6 dl rabarbersaft (se evt. vores opskrift på Rabarbersaft)
1 past. æggehvide
1 spsk. flormelis

Sådan laver du rabarbersorbet

1. Opløs sukkeret i saften, det er nemmest, hvis du luner den lidt.

2. Hæld den sødede saft i en høj plasticboks, og stil den i fryseren. Pisk jævnligt, så frysningen bliver jævn.

3. Når isen har fået spisekonsistens, tilsætter du en æggehvide, der er pisket sammen med flormelis. frys isen, til konsistensen er tilpas. indfrysningen tager 5-6 timer i alt. er isen blevet for fast, kan den tempereres 10-15 min. i køleskabet og piskes igennem igen.

Anbefalet til dig