Rabarbersorbet med ingefær
SPONSORERET indhold

Rabarbersorbet med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ingefær går godt sammen med den syrlige rabarber. Bryder du dig ikke om den krydrede ingefærsmag, kan du erstatte ingefær med en vaniljestang.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
21. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 kg rensede rabarberstilke i mindre stykker
5 dl vand
4 tynde skiver frisk ingefær
ca. 225 g sukker
evt. 1 past. æggehvide
Pynt:
hakket chokolade

  1. Kog rabarberstilkene med vand og ingefær i ca. 10 min. Si saften fra, der skulle blive 6- 7 dl. Smag saften til med sukker.
  2. Hæld den søde saft i en passende plastboks, og frys den. Rør den igennem med ½-1 times mellemrum. Regn med ca. 5 timers frysetid.
  3. Vil du have en luftigere sorbet, vender du en pisket æggehvide i isen og fryser den endnu 15-20 min. inden serveringen. Drys evt. hakket chokolade over hver enkelt servering.