SPONSORERET indhold
Rabarbersorbet med ingefær
Ingefær går godt sammen med den syrlige rabarber. Bryder du dig ikke om den krydrede ingefærsmag, kan du erstatte ingefær med en vaniljestang.
4 personer
Ingredienser
1 kg rensede rabarberstilke i mindre stykker
5 dl vand
4 tynde skiver frisk ingefær
ca. 225 g sukker
evt. 1 past. æggehvide
Pynt:
hakket chokolade
- Kog rabarberstilkene med vand og ingefær i ca. 10 min. Si saften fra, der skulle blive 6- 7 dl. Smag saften til med sukker.
- Hæld den søde saft i en passende plastboks, og frys den. Rør den igennem med ½-1 times mellemrum. Regn med ca. 5 timers frysetid.
- Vil du have en luftigere sorbet, vender du en pisket æggehvide i isen og fryser den endnu 15-20 min. inden serveringen. Drys evt. hakket chokolade over hver enkelt servering.