SPONSORERET indhold
Råkostsalat med fetadressing
Denne råkostsalat er nem at lave. Den går til både kød og fisk. Brug den også til din aftensmad. Mætter dejligt og indeholder proteiner fra fetaen.
Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk
Foto: Mikkel Adsbøl
6
Ingredienser
300 g gulerod
1 bundt blegselleri
1 spsk Nigellafrø
20 g rapsolie med citron
Evt. 3 drb. flydende sødemiddel
Saften fra en halv citron
1 knsp kardemomme
Salt og peber
150 g feta 16%
Næringsindhold
-
Energi pr. person:100 Kcal
Sådan laver du råkost
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Snit blegsellerien i meget tynde skiver. Bland det i en skål. Rist nigella frøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs. Læg dem på en tallerken.
- Bland olie, flydende sødemiddel, citronsaft, kardemomme og lidt salt og peber i en skål. Vend det i råkosten. Mos fetaen ind i råkosten med hænderne. Drys med ristede nigellafrø.