Raw kage med nougat
SPONSORERET indhold

Raw nougatkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nogle gange skal man bare trække stikket i den travle hverdag og tage sig en sød pause – helt uden sukker. Her får du Michelle Kristensens opskrift på en skøn sukkerfri raw kage med nougat:

Af: Michelle Kristensen Foto: Michelle Kristensen
23. nov. 2016 | Opskrift | ALT.dk
Raw nougatkage til 14 personer | Total: en time, 15 min

Ingredienser

BUNDE TIL RAW KAGE
5 ½ dl havregryn
3 dl mandelmel
3 spsk. agavesirup
2 store tsk. kokosolie
¼ tsk. vanilje


CREME TIL RAW KAGE
150 g cashewnødder
8 dadler (fjern stenene)
100 g mørk
chokolade, 80%
1 - 1 ½ dl vand (røres sammen med 1 dl hakkede peanuts og 1 dl rosiner) 

Sådan laver du raw kage med nougat

Læg cashewnødderne i blød i vand i min. 2 timer. Hæld vandet fra inden de tages i brug.


Bunde til raw kage: Kom havregryn i en foodprocessor sammen med de andre ingredienser, og kør det sammen i 1 minut. Pres det ud i bunden af en lille bageform (ca. 30 x 20 cm).


Creme til raw kage: Kom cashewnødder, dadler, mørk chokolade og vand (start med 1 dl) i en blender, og blend til det er en ensartet masse. Hvis blandingen er for tyk under omrøring, så tilsæt ½ dl ekstra vand. Kom cashewcremen i en skål og rør den sammen med rosiner og peanuts. Hæld cremen over havregrynsbunden og stil det  på køl i min. 1 time.


Raw kagen kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet. Kan fryses.