rejer på grillen
SPONSORERET indhold

Rejer & spidskålssalat med mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Passer perfekt som forret eller en let middag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

20 store, rå tigerrejer m. skal

Rub:
1 spsk salt
1 spsk reven citronskal
1 tsk grov peber
16 store croutoner af surdejsbrød
knust hvidløg
olie til pensling

Spidskålssalat med mango:
1 hakket spidskål
1 bdt. snittet forårsløg
1 flækket udkernet, hakket snackagurk
kødet af 1 mango i tern
2 spsk hakket koriander
1 spsk yoghurt
1 spsk mayonnaise

Sådan gør du: Kom rejerne i en skål, vend dem med salt, citronskal og peber. Gnid croutonerne med knust hvidløg, og sæt dem på spid med rejerne. Pensl med olie, og grill spiddene, til rejerne har skiftet farve, og brødene er gyldne og sprøde.
Bland alle ingredienser til salaten, og vend den med yoghurt og mayonnaise smagt til med salt og peber. Brug fingrene, og bland salaten omhyggeligt. Server salaten til de grillede rejespid.

● ● ● Energi pr. person: 290 kcal, fedt 16 %, protein 26 %, kulhydrat 58 %