Cheesecake opskrift
SPONSORERET indhold

Ribs cheesecake

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
8

Ingredienser

Bund:
60 g brun farin
170 g knust digestive
125 g blødt smør.

Fyld:
4 pk Philadelphia-light eller 800 g flødeost
200 g sukker
5 små blade husblas
2 dl piskefløde
300 g friske ribs.

Sådan gør du

Bland brunfarin og de knuste digestive, rør citronskal og derefter smør i. Bland det til en fast masse, tryk denne dej ned i en letsmurt springform, diam. 24 cm, husk også at smøre siderne. Bag bunden ved 160 grader i 10 minutter, eller indtil den er gylden. Stil den derefter til afkøling.

Rør flødeost og sukker sammen med en elpisker.

Udvand husblas i lidt koldt vand, varm fløden op, den skal ikke koge, pisk den opblødte husblas ud i fløden. Lad den køle lidt, inden den piskes i flødeosten. Når massen er pisket godt igennem, vendes ribsene i, og ostemassen kommes i formen med den bagte dej. Pak kagen godt ind i film, og lad det stå et døgn i køleskabet inden servering.