Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Rigatoni pasta med svampe

Rigatoni med svampe

De sunde grønne blade får et godt smagsmodspil af hvidløget.

Bedømmelse
4

300 g rigatoni eller tortiglioni, gerne fuldkorn
1 spsk olivenolie
2-3 fed knust hvidløg
2,5 dl fløde 9 %
salt, peber
reven muskatnød
500 g spinatblade
250-300 g svampemiks
2 tsk olivenolie
4 halve hvidløg

Sådan gør du: Kog, afdryp og hold pastaen varm. Varm olien i en gryde, og sauter hvidløgene kort. Hæld fløden ved, og kog den ind for rask varme. Krydr med salt, peber, og vær rundhåndet med muskatnød. Rist svampe og halve hvidløg i lidt olie ved god varme. Bland spinaten i den varme fløde sammen med pastaen, og server med de ristede svampe og hvidløg på toppen.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 29%, protein 15%, kulhydrat 56%

Ingredienser

0

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Aftensmad

Specialkost

Kategori

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok