Rimmet torsk med grape og julesalat
SPONSORERET indhold

Rimmet torsk med grape og julesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk på en let og meget delikat måde.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
10. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6-8

Ingredienser

500 g torsk eller kuller
1 spsk salt
1 tsk sukker
1 julesalathoved
1 håndfuld salat fx krølsalat eller anden grøn salat
2 grapefrugter, gerne blodgrape
1 spsk flydende honning
1½ spsk citronsaft
lidt tabasco og salt
1½ spsk olivenolie
1 lille håndfuld plukkede friske koriander
Tilbehør: brød.

Sdåan gør du:

Tjek fisken for evt. ben og drys den med salt og sukker. Lad den trække 2-3 timer og gerne længere. Snit julesalaten i strimler, pluk og skyl salaten, og slyng den i en salatslynge. Skær skrællen af grapefrugterne og skær frugten i mindre stykker.

Skær tynde skiver af rimmet torsk, og kom det på et fad. Bland flydende honning med citronsaft, tabasco, salt og olivenolie. Vend salaten sammen med grapestykker og dressing og drys med friske koriander.

Server rimmet torsk med grape og julesalat.

Se også vores opskrifter til den klassiske julefrokost

Find flere lækre opskrifter på julemad på altfordamerne.dk/jul/ eller på Hjemmet juleside hjemmet.dk/Jul/Julemad/