Risengrød med tørret frugt
SPONSORERET indhold

Risengrød med tørret frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Risengrød må der til, når julen nærmer sig - husk at lave ekstra meget, så er der også til ris a la mande eller klatkager!

Af: Katrine Klinken Foto: Alamy
15. dec. 2015 | Opskrift | Hjemmet
Risengrød til ca. 4 personer

Ingredienser

Risengrød med tørret frugt

2 dl vand
2 1⁄2 dl grødris (ca. 200 g)
1,2 liter mælk
lidt salt


Tørrede frugter:
100 g rosiner
50 g soltørrede tranebær
100 g abrikoser (hakkede)


Tilbehør:
smørklat og kanelsukker

Sådan laver du risengrød med tørret frugt

Kog vand og ris i en tykbundet gryde i ca. 10 min. Hæld mælken i, og bring grøden i kog under omrøring. Rør jævnligt over hele bunden, så grøden ikke brænder på.


Kog ved svag varme ca. 45 min. Kog de tørrede frugter med i grøden de sidste 10 min. Smag risengrøden til med salt, og servér risengrøden med smørklat og kanelsukker.

 

SE OGSÅ: Risengrød under dynen

SE OGSÅ: Risengrød på brune ris og mandelmælk