Risengrøds-klatter
SPONSORERET indhold

Risengrøds-klatter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Risengrød i overskud kan bruges til skønne, gammeldags risklatkager. En sikker succes hos både børn og voksne.

12. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet
12 klatkager

Ingredienser

Risengrøds-klatter

 

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet


1 rest risengrød
(ca. 400 g)
1 æg
2 spsk mel
1 usprøjtet citron
50-75 g rosiner (eller soltørrede tranebær eller lidt grofthakket tørret frugt)
15 g smør


Tilbehør: flormelis, syltetøj eller æblegrød

  1. Rør den kolde grød med sammenpisket æg, mel og fintrevet citronskal.
  2. Tilsæt frugt og bag dejen som små klatter på en pande med smør.
  3. Servér med flormelis, syltetøj eller æblegrød.