Opskrift på risnudelsalat med peanuts, and og hellig basilikum
SPONSORERET indhold

Risnudelsalat med peanuts, and og hellig basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salat, der har det hele. Stærk, sød, sprød og fyldig.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
30. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1 | Total: 30 min

Ingredienser

1 berberi-andebryst
salt
250 g risnudler
1 rødløg
½ agurk
150 g sugarsnap ærter
1 stor håndfuld mynteblade
1 chili
1 håndfuld saltede, ristede peanuts
1 portion Nuoc Cham (se Wonton opskrift)

Sådan laver du risnudelsalat:

1. Rids fedtet på andebrystet og gnid det med salt. Varm en pande op og kom brystet på med fedtet nedad. Steg ved middel varme i 10 min. Vend så brystet og steg det 10 min ved svag varme. Tag kødet af panden og lad det trække i 5-10 min, inden det skæres i tynde skiver.

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og skyl dem grundig i koldt vand, så stivelsen skylles væk.

3. Skær løg i tynde strimler, agurken i smalle både og del evt. ærterne i mindre stykker. Vend grøntsagerne sammen med nudlerne . Hak chilien og kom den i.

4. Vend salaten med Nuoc Cham dip. Servér andebrystet med et drys peanuts.


Prøv også wontons med nuoc cham