Risotto med svampe
SPONSORERET indhold

Risotto med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
12. sep. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 lille løg
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
240 g risottoris (arborio-ris)
1½ dl hvidvin
8 dl hønsekødsuppe el. -bouillon
500 g champignoner
1 spsk. olivenolie
100 g spinat
1 bundt persille
60 g parmesan
salt og peber

  1. Hak løg og hvidløg fint, steg det i smør i bunden af en gryde i ca. 4 min. kom risene i, og steg dem med et par min. Hæld hvidvinen i, og lad det koge ind. Hæld suppen på af mindre portioner, og lad risottoen koge ind mellem hver ny portion suppe. det tager ca. 15 min., risene skal være møre, men med bid i midten.
  2. Halver svampene, og steg dem på en pande i olie ved høj varme. Vend dem rundt i risottoen sammen med spinat, hakket persille, revet parmesan, smag til med salt og peber.