Risret med kylling og chili
SPONSORERET indhold

Risret med kylling og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her følger en nem opskrift på risret med kylling og chili.

22. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
300 g kyllingeinderfilet
1 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
1 frisk chili (eller 1/2 tsk sambal oelek)
2 peberfrugter
125 g langkornede ris
3 spsk rosiner
2 ½ dl hønsebouillon eller vand
salt og peber

  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en sauterpande med olie.
  2. Tag kødet op og steg nu finthakket løg, hvidløg og chili.
  3. Tilsæt tern eller strimler af peberfrugter og steg et par min.
  4. Vend kød, ris og rosiner i og spæd med bouillon. Rør rundt og lad retten simre under låg ca. 12 min.
  5. Smag til med salt og peber og server.