Rissalat
Foto: Columbus Leth
BoligLiv

Rissalat

Rissalat med bagte grønsager og kylling

Del på

Vi serverer en lækker rissalat med bagte grønsager og saftig kylling.

Af Lone Kjær 05.feb.2016 Mad


RISSALAT MED BAGTE GRØNSAGER OG KYLLING

Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(4 pers.)

½ kg jordskokker
2 pastinakker
2 æbler
1 spsk. olivenolie
250 g kyllingebrystfilet uden skind og ben
2 dl bouillon
200 g kogte røde ris (kan erstattes af alle slags ris)
salt og peber
1 potte frisk basilikum

Sennepsdressing:
1 spsk. vineddike
3 spsk. olivenolie
2 tsk. grovkornet sennep
1 tsk. flydende honning

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Skræl grønsagerne, og skær dem i mundrette stykker. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i både. Vend grønsager og æbler med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 min., til de er møre.

3. Kog kyllingen i bouillon i ca. 8 min. Tag kyllingen op, og pluk kødet i mindre stykker.

4. Ryst ingredienserne til dressingen sammen.

5. Vend kogte ris med grønsager, kylling og dressing. Krydr med salt og peber, og top med masser af frisk basilikum.

► SE OGSÅ: Ros til risen
► SE OGSÅ: Rødbedesalat med fuldkornsris og grillstegt tun
► SE OGSÅ: Hokkaido-risotto med salvie-gulerødder

Del på
Kommentarer (0)

Henter...