Rissalat med variationer
SPONSORERET indhold

Rissalat med variationer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

En rest kogte ris
ca. 250 g stegt eller kogt kylling eller 150 g rejer
2 stilke blegselleri
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
3 spsk teriyakisauce
1 spsk sesamolie (eller anden olie)
10 g frisk ingefær eller 1/4 tsk stødt
1/4 frisk chili eller
1/4 tsk chiliflager

  1. Vend ris, fintsnittet kylling, blegselleri, peberfrugt og forårsløg sammen i en skål.
  2. Rør teriyakisauce sammen med sesamolie, fintrevet ingefær og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Vend dressingen i salaten og anret i 2 frokostbokse.