Rød kålsalat med steak, pærer og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Rød kålsalat med steak, pærer og peberrodscreme

Rødbeder, rødløg og rødkål giver den smukke farve til salaten, mens pærer og peberrod giver henholdsvis sødme og masser af smag.

Foto: Thor Brødreskift
18. jan. 2013 | Opskrift | BoligLiv



Rød kålsalat med steak
(4 pers.)

1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 kviste frisk rosmarin
4 oksesteaks a ca. 150 g
2 spsk. cremefraiche 18 %
1 spsk. friskrevet peberrod
1 rødløg
2 pærer
½ lille rødkål
3 rødbeder
1 tsk. kommenfrø
2 spsk. bredbladet persille, groft hakket


1. Lav en marinade af olie, hvidløg og rosmarin. Gnid marinaden godt ind i kødet, og stil til side.


2. Rør cremefraiche og peberrod sammen, og sæt til side.


3. Skær rødløget i strimler. Skræl pærerne, fjern kernehuset, og del hver pære i kvarter. Snit rødkålen fint, og skræl og riv rødbederne.


4. Rist kommenfrøene på panden i 30 sekunder, til de begynder at dufte. Tilsæt rødløg og pære, og svits i 2 minutter. Tilsæt rødkål og rødbede, og steg i yderligere 5 minutter.


5. Fjern rosmarinkvistene fra kødet. Varm lidt olie på en pande, og steg bøfferne i ca. 2 min. på hver side afhængig af, hvor rødt du ønsker kødet. Skær kødet i tykke strimler, og server med den varme kålsalat og peberrodscremen. Drys med hakket persille.

KLIK HER OG SE OPSKRIFTEN: Kyllingesalat med kål og rødbeder