Rødbedesuppe
SPONSORERET indhold

Rødbedesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Suppen egner sig godt som forret, og den kan nydes både kold og varm.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
29. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

400 g kogte rødbeder
1 æble, f.eks. coxorange
½ spsk. fintrevet peberrod
saft fra 1 citron
4 dl æblemost
½-1 dl Martini Bianco
skal fra ½ usprøjtet citron
2 spsk. revet rødløg
salt og peber
Pynt:
1 dl cremefraiche 18 el. 38 %
citronskal fra ½ usprøjtet citron
1 håndfuld persille
brødcroutoner

  1. kog rødbederne i saltet vand ca. 45 min. under låg. Pil skindet af dem, og skær rødbederne i tern.
  2. kom rødbede og æble i tern, revet peberrod, citronsaft og æblemost i en blender, og blend til det hele til en jævn masse. Hæld martini, citronskal og løg i, og blend, til suppen er ensartet. Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med mere æblemost. den skal være ret tyk.
  3. opvarm suppen (eller server den kold), og hæld den i 4 skåle. Server med 1 skefuld cremefraiche, revet citronskal, hakket persille og brødcroutoner.