Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Ikke fryse-egnede
60 g mel (1 dl)
1 dl havregryn
1 spsk sukker
75 g blødt smør
1 spsk vand
Fyld:
4 mellemstore æbler (skåret i tynde både)
1 håndstor rødbede (groftrevet)
4 spsk sukker
1-2 tsk ingefær (friskrevet, kan udelades)
Tilbehør: cremefraiche eller flødeskum
- Bland mel, havregryn og sukker og findel smørret heri. Tilsæt vand og saml dejen. Del dejen i fire portioner og beklæd fire portionstærter med den. Dejen kan ikke rulles, men må trykkes ud i formene
- Bland æblebåde med groftrevet rødbede, sukker og ingefær. Fordel det i formene.
- Bag tærterne øverst i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Kom en god spsk cremefraiche eller flødeskum på hver tærte før servering (eller lad hver især selv komme det på).