Røde isterninger
SPONSORERET indhold

Røde isterninger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Læg et par røde isterninger i høje glas og tilsæt koldt vand. Rør rundt, og der er serveret en skøn, iskold saftevand.

Af: Jes Buusmann Foto: Jes Buusmann
03. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
Ca 12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Frysetid: 3 timer
1 dl sukker
2 dl vand
200 g bær (hindbær, solbær og/eller ribs)

  1. Kog sukker og vand, til sukkeret er smeltet. Blend bærrene med lagen og si det over i en skål.
  2. Fordel det i isterningebakker og frys dem mindst 3 timer.
  3. Servér i vand, lemonade, saftevand, hvidvin eller vodka.