Rødfisk, fennikelsalat & spicy dip
Grillet middag - uhm ...
Ingredienser
ca. 800 g fileter af rødfisk
500 g tomater på gren
2 spsk olie til pensling
røget salt, groftkværnet peber
lidt grov paprika
Fennikelsalat:
2 fennikler
1 lille bdt. radiser
2 små romainesalat
Dip:
2 dl skyr
½ dl græsk yoghurt
2 tsk honning
1 spsk wasabi eller efter smag
1 lille bdt. fintskåret purløg
lime
Sådan gør du:
Pensl fisk og tomater med olie, og krydr med røget salt, friskkværnet peber og paprika. Grill fisken på skindsiden ved indirekte varme i 4-5 minutter, til den er fast.Grill også tomaterne, men læg dem evt. på et fintmasket net, så de holder faconen. Grill dem, til de begynder at safte.
Snit fennikel og radiser papirtyndt, og anret grønsagerne bunkevis i salatblade. Pisk ingredienserne til dippen sammen, og smag til efter behag. Server fisken med tomater, salat og dip samt lime.
Energi pr. person: 380 kcal, fedt 26 %, protein 55 %, kulhydrat 19 %