suppe med rodfrugter
SPONSORERET indhold

Rodfrugtsuppe med karry & kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vintermad, når det er bedst.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
05. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

750 g blandede rodfrugter som gule- og persillerod, pastinak og selleri
1 spsk rapsolie
1 udkernet, hakket rød chili
2 fed knust hvidløg
1-2 tsk karry
1 spsk frisk revet ingefær
5-6 dl grønsagsbouillon
1 dåse kokosmælk light
salt, peber

Topping:
2 spsk færdigkøbt Dukkah eller ristede, hakkede peanuts
mynte
4 arabiske fladbrød

Sådan gør du: Skær rodfrugterne i mindre stykker.Varm olien, og sauter porre, chili, krydderier samt hvidløg og ingefær heri et par minutter. Bland rodfrugterne ved, og sauter videre i yderligere et par minutter, før bouillon hældes over.
Lad rodfrugterne snurre i 20-25 minutter, til de er møre. Blend rodfrugterne med kokosmælk, varm suppen igennem, og smag den til med yderligere krydderier samt salt. Server med nøddedrys, mynte og lune arabiske brød.

Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 9%, kulhydrat 61%