Rødgrød med fløde og mandler
SPONSORERET indhold

Rødgrød med fløde og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

200 g hindbær
200 g jordbær
100 g ribs
3 dl vand
ca. 125 g sukker
1¾ spsk. majsstivelse
½ dl vand
Desuden:
75 g hindbær
75 g ribs
75 g jordbær
Tilbehør:
fløde eller mælk

  1. Skyl bærrene. Kom dem i en gryde, og hæld vandet ved. Kog det sammen ca. 5 min. Hæld det i en sigte. Pres mest mulig saft ud af bærrene med bagsiden af en sauceøse eller suppeske.
  2. Kog saften op igen, og smag til med sukker. Du kan nu vælge, om du vil koge de sidste hele bær med, eller du hellere vil have dem rå over grøden som pynt. Hvis du vil have dem kogt med, skal du komme