Rødkål med æbler
Foto: Mikkel Adsbøl | Rødkål med æbler
Hendes Verden

Rødkål med æbler

Rødkål med æbler

Del på

Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.

Af Bente Nissen Lundsgaard 08.nov.2016 Mad

Rødkål med æbler til 4 personer

Rødkål med æbler

 

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

Sådan laver du rødkål med æbler


1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.


2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.

Læs alt om rødkål julemad Tilbehør
Del på
Kommentarer (0)
Henter...