Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Rødkål med æbler

Opskrift på rødkål med æbler

Rødkål med æbler

Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.

Bedømmelse
Rødkål med æbler til 4 personer

Rødkål med æbler

 

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

Sådan laver du rødkål med æbler


1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.


2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.

Ingredienser

6

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Tilbehør

Specialkost

Kategori

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok