Rødkål med abrikoser, citron og honning
SPONSORERET indhold

Rødkål med abrikoser, citron og honning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den lækre rødkål kan sagtens tilberedes flere dage i forvejen og opbevares i køleskab.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 45 min.
Fryse-egnet
1 rødkål (ca. 1 kg)
25 g smør (alternativt olie eller andefedt)
125 g tørrede abrikoser
1 dl citronsaft
2 dl vand
3-4 spsk honning
salt og peber

  1. Snit rødkålen fint eller groft efter temperament og sautér den blank i fedtstof.
  2. Tilsæt abrikoser og citronsaft, vend rundt og lad det koge 5 min.
  3. Tilsæt vand, og lad kålen simre under låg i ca. 40 min. Smag til med honning, salt og peber.