rødkålssalat med feta

Rødkålssalat med feta

<p>Skøn knasende salat.</p>

Bedømmelse
4

1⁄4 rødkålshoved
1 fintsnittet rødløg
50 g smuldret gedeost, evt. gedefeta
200 g blåbær
½ dl ristede, salte græskarkerner
2 spsk olivenolie
1 spsk sherryeddike eller kirsebærbalsamico
salt, peber
lidt bredbladet persille

4 speltboller

Sådan gør du: Snit kålen fint, læg den i en skål med iskoldt vand, og sæt den i køleskabet i 20-30 minutter. Afdryp og dup kålen tør, før den blandes og smages til med de øvrige ingredienser. Server salaten med lidt bredbladet persille og lune speltboller.

Energi pr. person: 380 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Salat

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok