Rødkålssalat med makrel og pistacienødder
SPONSORERET indhold

Rødkålssalat med makrel og pistacienødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.

Af: JosefineE
22. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

27 g protein
500 kcal pr. portion
1 person
fisken fra 2 dåser makrel
100 g rødkål, rå
1 håndfuld rucola
1/4 rødløg
2 spsk kapers
1/2 gul peberfrugt
1 tsk mayonnaise
2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
2 spsk hvidvinseddike
salt og peber
bredbladet persille
1 citron

1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.

2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.

Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.

3/ Kom makrellen på toppen af salaten.

4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.

5/ Pynt med persille og skriver af citron.

PRØV OGSÅ: Kalv på spyd og nem sommersalat

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter