Rødkålssalat med makrel og pistacienødder
Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.
Ingredienser
27 g protein
500 kcal pr. portion
1 person
fisken fra 2 dåser makrel
100 g rødkål, rå
1 håndfuld rucola
1/4 rødløg
2 spsk kapers
1/2 gul peberfrugt
1 tsk mayonnaise
2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
2 spsk hvidvinseddike
salt og peber
bredbladet persille
1 citron
1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.
2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.
Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.
3/ Kom makrellen på toppen af salaten.
4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.
5/ Pynt med persille og skriver af citron.
PRØV OGSÅ: Kalv på spyd og nem sommersalat
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter