Rødspættefileter med asparges og rejer
SPONSORERET indhold

Rødspættefileter med asparges og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rødspættefileter er et sikkert hit hos de fleste, og når rødspættefileterne som her kombineres med rejer og asparges går alt op i en højere enhed.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
07. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
250 g rødspættefileter
salt og peber
1 bdt grønne asparges
1 skalotteløg (finthakket)
15+15 g smør
1 dl hvidvin eller bouillon
1 dl piskefløde eller cremefraiche 38 %
150 g pillede rejer
frisk dild
Tilbehør: nye kartofler

  1. Krydr fiskefileterne med salt og peber og rul dem sammen.
  2. Skyl de grønne asparges og skær de træede ender af. Svits skalotteløg bløde i en gryde med smør og tilsæt vin. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Læg fiskefileterne i, læg låg på og lad dem simre ved svag varme 6-8 min.
  3. Svits aspargesene på en pande med smør 3-4 min. og krydr med salt og peber.
  4. Tag fisken op af gryden og tilsæt fløde eller cremefraiche. Kog sovsen igennem, smag til og tilsæt fintsnittet dild.
  5. Anret fisk og asparges med sovs, rejer og kartofler.