Rødspættefileter med rejer og salat
SPONSORERET indhold

Rødspættefileter med rejer og salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
( 2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
250 g rødspættefileter
1 skalotteløg
15 g smør
1 dl hvidvin
grøn salat
1 1⁄2 dl cremefraiche 9 eller 18 %
1⁄2-1 tsk dijonsennep
dild, purløg, persille
150 g pillede rejer
salt og peber
Tilbehør:
flute

  1. Damp rødspættefileterne som til „Rødspættefileter med rejer og asparges“ (se nederst) og lad dem afkøle.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Rør cremefraiche sammen med sennep og finthakkede krydderurter og smag til med salt og peber.
  4. Anret fisken på salat og hæld et par skefulde af den kolde krydderurtesovs over. Drys med rejer og server f.eks. med lun flute.