Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Grill-tid: ca. 15 min.
2 rødspætter (flåede og rensede)
3-4 kviste frisk timian
1 tomat (skiver)
salt og friskkværnet peber
1 bdt grønne asparges
ca. 2 tsk olie
Citronsmør:
75 g smør (blødt)
1 citron (fint revet skal og citron)
Tilbehør: brød eller kartofler
- Tænd grillen. Rør smør med citronskal og saft. Tril fire kugler og læg dem i køleskabet.
- Læg rødspætterne på hvert sit store stykke sølvfolie. Læg timian og tomatskiver oven på, krydr med salt og peber og luk forsigtigt folien til i toppen.
- Knæk de seje ender af aspargeserne, pensl med olie og grill dem nogle minutter på alle sider.
- Servér rødspætter og grillede asparges med citronsmør og brød eller kartofler.