Røgede fiskefrikadeller
SPONSORERET indhold

Røgede fiskefrikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en anderledes variant af de klassiske fiskefrikadeller i form af disse røgede fiskefrikadeller.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
8-10 fiskefrikadeller

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
250 g røget fisk (uden skind og ben, f.eks. makrel, sild varmrøget laks eller ørred)
250 g kogte kartofler
1 lille rødløg (finthakket)
1 æg
salt og peber
50 g durummel
smør og olie (til stegning)
Tilbehør: remoulade eller salat og rugbrød
Remoulade:
75 g mayonnaise
1½ dl cremefraiche
1 spsk dijonsennep
50 g cornichoner (eller syltede agurker, hakkede)
1 spsk kapers (evt. hakkede)
1/2 løg eller rødløg (finthakket)
1 lille bdt persille (hakket)
salt og peber
1 lille bdt persille (hakket)
salt og peber

  1. Mos kartoflerne med en kartoffelstamper eller en gaffel og rør fisken (plukket i små stykker) i.
  2. Remoulade: Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med sennep og tilsæt de hakkede ingredienser. Smag til med salt og peber.
  3. Tilsæt rødløg, æg, salt og peber. Form farsen til frikadeller og vend dem i durummel. Steg dem gyldne på en pande med smør og olie i 5-6 min. på hver side.