Røget laks med agurkesalat
SPONSORERET indhold

Røget laks med agurkesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
05. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
8-16 skiver røget laks (300-400 g)
1 agurk
100 g rygeost uden kommen
1 dl cremefraiche (9% eller 18%)
2 tsk sød sennep eller ravigottesovs
2 hjertesalater
salt og peber

  1. Vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i tynde skiver.
  2. Rør rygeost godt sammen med cremefraiche og sennep eller ravigottesovs. Smag til med salt og peber og vend agurkeskiverne i.
  3. Anret lakseskiverne på salatblade med agurkesalat.