Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse
SPONSORERET indhold

Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
19. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g knoldselleri
½ citron, saften heraf
½ spsk flydende honning
1-1½ syrligt æble
salt og peber
1 potte brøndkarse, plukket
150 g røget laks.

Sådan gør du

Tilbehør: brød eller ristet rugbrød

Snit knoldselleriet i tynde strimler og æblet i tynde både. Har du et mandolinjern, så gør det på det. Bland selleri og æble med citronsaft, honning, salt, peber og brøndkarse.
Anret laksen på tallerkener og kom den syrlige æble-sellerisalat herved. Servér brød til.

TIP:
Server cremefraiche rørt med masser af revet peberrod, lidt dijonsennep og fintsnittet purløg til retten. Det smager forrygende.