Røget laksemousse
SPONSORERET indhold

Røget laksemousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Total: 20 min

Ingredienser

Røget laksemousse


Arbejdstid:
20 min.
Ikke fryse-egnet


125 g flødeost
2 dl cremefraiche 18%
1 økologisk citron
2 spsk fintsnittet dild
1 spsk saltede kapers
150 g røget laks
salt og peber


Pynt: dild og hjertesalat


Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)

Sådan laver du laksemousse

1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.

2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.

3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.

4. Smag til med (salt og) peber.

5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.

6. Server med det valgte tilbehør.