Røget laksemousse
Foto: Thomas Hergaard | Lækker røget laksemousse.
Hjemmet

Røget laksemousse

Røget laksemousse

Del på

Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.

Af Sandra Leigh Draznin 16.jan.2016 Mad

20 MIN.

Røget laksemousse


Arbejdstid:
20 min.
Ikke fryse-egnet


125 g flødeost
2 dl cremefraiche 18%
1 økologisk citron
2 spsk fintsnittet dild
1 spsk saltede kapers
150 g røget laks
salt og peber


Pynt: dild og hjertesalat


Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)

Sådan laver du laksemousse

1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.

2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.

3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.

4. Smag til med (salt og) peber.

5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.

6. Server med det valgte tilbehør.

Læs alt om laks Fisk Forret
Del på
Kommentarer (0)
Henter...