Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker røget laksemousse.

opskrift på røget laksemousse

Røget laksemousse

Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.

Bedømmelse

Røget laksemousse


Arbejdstid:
20 min.
Ikke fryse-egnet


125 g flødeost
2 dl cremefraiche 18%
1 økologisk citron
2 spsk fintsnittet dild
1 spsk saltede kapers
150 g røget laks
salt og peber


Pynt: dild og hjertesalat


Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)

Sådan laver du laksemousse

1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.

2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.

3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.

4. Smag til med (salt og) peber.

5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.

6. Server med det valgte tilbehør.

Ingredienser

6

Tilberedning

ca. 20 MIN.

Type

Fisk

Specialkost

Kategori

Forret

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Tags

laks
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok