Røget makrel & fennikelsalat
SPONSORERET indhold

Røget makrel & fennikelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fede fisk er gode kilder til de vigtige omega-3-fedtsyrer.

Af: Sandra Pugliese Foto: Maria Warnke Nørregaard
19. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

1 stor røget makrel
3 store appelsiner
1 stor fennikel
salt, friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU: Pil skind og ben fra makrelkødet, og anret det på to tallerkner. Skær skrællen inkl. den hvide del af appelsinerne med en skarp kniv, og skær dem derefter i tynde skiver. Skyl fennikel grundigt, og gem noget af toppen. Høvl den i ultratynde skiver på et mandolinjern − alternativt skær den med en meget skarp kniv. Gem saften, der samler sig på brættet.
Anret appelsinskiver og fennikel på tallerknerne, drys med fennikeltop, salt og peber, og dryp lidt appelsinsaft henover. Er du meget sulten, så spis et stykke ristet groft rugbrød til.

Energi pr. person: 550 kcal, fedt 57%, protein 22%, kulhydrat 21%