Rørt tatar af varmrøget laks
SPONSORERET indhold

Rørt tatar af varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet
12 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g varmrøget laks eller ørred
1 lille rødløg
1-2 spsk kapers
1-2 dl cremefraiche
1 citron
purløg eller dild
1-2 flutes
salt og peber

  1. Træk skindet af fisken, fjern ben og pluk kødet i mindre stykker. Kom dem i en skål og mos dem let med en gaffel.
  2. Tilsæt finthakket rødløg, kapers og cremefraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg eller dild.
  3. Anret på små skiver ristet flute og pynt evt. med dild.