Rugbrødsstave med kantarel-dip
SPONSORERET indhold

Rugbrødsstave med kantarel-dip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. jun. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bage/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
4-8 skiver rugbrød
1 fed hvidløg (overskåret)
1-2 spsk jomfruolivenolie
flagesalt
Dip:
100 g friske kantareller (eller 25 g tørrede)
15 g smør (eller 1 spsk olie)
3 spsk mayonnaise
3 spsk fromage frais (eller græsk yoghurt)
1 spsk sennep
2 stilke blegselleri (finthakkede)
2 spsk syltede agurker (hakkede)
2 spsk purløg (fintsnittet)
1 spsk kapers
fintrevet citronskal + citronsaft
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Gnid brødet med hvidløget og pensl med olivenolie. Skær det i 1 cm brede stave og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med flagesalt og bag dem sprøde i ovnen i ca. 10 min.
  2. Steg de rensede (eller udblødte) kantareller i 5 min. på en varm pande med fedtstof og krydr med salt og peber. Afkøl dem og hak dem med en kniv.
  3. Rør mayonnaise sammen med de øvrige ingredienser og tilsæt kantareller. Smag til med citron, salt og peber.