Glaskålsruller med rejer og agurk

Ruller med rejer & agurk

Server rullerne som små lækre appetizere. 

Bedømmelse
4

20 g revet ingefær
1 dl æggeblommer
Saft fra ½ citron
8 dl vindruekerneolie
2-3 spsk sojasauce
2 store glaskål
1 agurk
2-3 stilke mynte
2-3 stilke koriander
200 g pil selv-rejer af god kvalitet

Sådan gør du: Start med at lave en mayonnaise af æggeblommer, citronsaft og vindruekerneolie ved at piske ingredienserne sammen med et piskeris eller på en foodprocessor.
Tilsæt olien i en tyndstråle lidt af gangen, mens der piskes. Når den har den ønskede konsistens, smager du den til med sojasauce og revet ingefær.
Skræl glaskålene, og skær dem i helt tynde skiver på en mandolin. Snit agurken i tynde tændstikker, og pluk mynten ud i små blade. Lav små pakker af glaskålen med rejer, agurk, koriander og mynte indeni, og luk dem med en tandstikker. Servér dem sammen med mayonnaisen. 

Opskriften er fra bogen "Kål" af Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen Jensen, Fadl's Forlag, 350 kr.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok