Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)
SPONSORERET indhold

Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)

HJEMMELAVET TILBEHØR: Her får du en lækker opskrift på agurkerelish.

Foto: VK Stock Images
19. jun. 2014 | Opskrift | BoligLiv

AGURKERELISH (BOSTON AGURKER)

1 kg store drueagurker
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2 tsk. revet peberrod

Lage:
4 dl eddike
3,5 dl rørsukker
1 spsk. salt
1 tsk. stødte gule sennepsfrø
__________

1. Vask agurkerne grundigt under rindende vand. Pil løget. Skyl peberfrugten, og fjern kernerne. Hak alt i små terninger.

2. Kog eddike, sukker, salt og sennepsfrø op i en gryde, og tilsæt grønsagerne. Lad det simre, til det tykner (ca. 20 minutter). Rør i det en gang imellem.

3. Tilsæt peberrod. Smag til med salt og evt. mere peberrod. Hæld relishen på skoldede glas.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
- Sådan laver du ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
Sådan laver du hjemmerørt remoulade