Sådan laver du hjemmelavet ketchup
SPONSORERET indhold

Sådan laver du hjemmelavet ketchup

HJEMMELAVET TILBEHØR:Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet ketchup.

Foto: VK Stock Images
13. jun. 2014 | Opskrift | BoligLiv

HJEMMELAVET KETCHUP

1 kg tomater
3 æbler
2 store rødløg
1 dåse flåede tomater
1 spsk. salt
40 g rørsukker
80 g brun farin
1 dl æbleeddike
1 stilk løvstikke
evt. lidt vand
peber fra kværn
__________

1. Skær tomater, æbler og løg i grove stykker, og kom i en gryde sammen med resten af ingredienserne.

2. Lad det simre, indtil grønsagerne er kogt godt ud, og man kan samle det hele med en træske. Det tager ca. 40 minutter. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på.

3. Smag ketchuppen til med sukker, salt og peber. Du kan også blende massen, hvis du synes, den skal være helt uden klumper. Hæld ketchuppen på skoldede glas.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
Sådan laver du sød sennep
Sådan laver du ristede løg
Sådan laver du salte dildagurker
Sådan laver du hjemmerørt remoulade
Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)