Sådan laver du proteinchokoladeis med chokoladesovs
SPONSORERET indhold

Sådan laver du proteinchokoladeis med chokoladesovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Caroline Fibæk
23. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

IS:
1 spsk rå kakao
1 scoop Third Wave Nutrition proteinpulver med chokolade eller vaniljesmag
1 spsk yaconsirup (eller kokospalmesirup)
1 dl super-mineralmælk (se opskrift  her)
2 frosne bananer i skiver

CHOKOLADESAUCE:
1 tsk yaconsirup eller kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
2 dråber stevia (f.eks. Sweet Leaf)
1 tsk rå kakao

Sådan laver du proteinchokoladeis med chokoladesovs

Rør først isen ved at blende rå kakao, proteinpulver og yaconsirup med Super-mineralmælk. Tilsæt derefter de frosne bananer og blend godt. Har du ikke en kraftig blender som f.eks. en VitaMixer, kan det være en god idé at bruge en stavblender eller en foodprocessor i stedet.

Tilbered chokoladesaucen ved at røre yaconsirup eller kokospalmesirup, smeltet kokosolie, stevia og rå kakao godt sammen.

Tip! Hvis du ikke har køkkenudstyr, som er kraftigt nok til at blende frosne bananer, kan du bruge bananer, som ikke er frosne, blende det hele som en smoothie, og fryse massen i isforme til ispinde i stedet.


PRØV OGSÅ: Sådan laver du 7 søde sommershakes (og is)