Sådan laver du salte dildagurker
SPONSORERET indhold

Sådan laver du salte dildagurker

HJEMMELAVET TILBEHØR: Her får du en lækker opskrift på salte dildagurker.

Foto: VK Stock Images
19. jun. 2014 | Opskrift | BoligLiv

SALTE DILDAGURKER

3 slanke agurker
½ liter lagereddike
500 g sukker
100 g salt
1 dildkrone
__________

1. Skær agurkerne i 3 mm tynde skiver, og læg dem i en skål.

2. Bland eddike med sukker og salt, og hæld over. Kom dildkronen ved, og stil på køl.

3. Rør lidt i agurkerne de første to dage. Herefter kommes både agurker og lage i skoldede sylteglas. De skal helst trække en lille uges tid, før de spises.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
Sådan laver du ristede løg
Sådan laver du hjemmerørt remoulade
Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)