SPONSORERET indhold
Saftig chokoladekage med solbær
Denne kage er konfektagtig i konsistensen, kan serveres som både dessertkage og til en god kop kaffe.
8 personer
Ingredienser
Saftig chokoladekage med solbær
150 g solbær
½ dl vand
250 g mørk chokolade
250 g smør
250 g sukker
4 æg
2 spsk. hvedemel
Pynt:
flormelis og høvlet hvid chokolade
Tilbehør:
vaniljeis, flødeskum og friske bær, f.eks. jordbær
- Kog solbærrene op sammen med vandet 2-3 min. Pres dem gennem en sigte.
- Hak chokoladen. Smelt langsomt smørret i en gryde sammen med sukkeret. Kom hakket chokolade og solbærsaften i. Tag straks gryden fra varmen, og rør det jævnt. Rør et æg i ad gangen. Vend hvedemelet i.
- Kom chokoladedejen i en springform, 22 cm i diameter, foret med bagepapir. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 45 min. Afkøl kagen. Pynt med sigtet flormelis og hvid chokolade.