Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki
Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki - eller 'Bøf a la Bedste' er supernem hverdagsmad til alle - også de kræsne ganer.
Sponseret indhold

Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki

Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki

Del på

Lækker og nem hverdagsmad med ris og tzatziki - her får du opskriften på lækre hakkebøffer og nemt tilbehør.

Sponseret indhold Af 26.maj.2017 Mad

30 MIN.

Til 4 personer

2 poser Uncle Ben’s® Fuldkornsris
600 g hakket oksekød
1 æg
0,5 ml fløde
1 løg
1 fed hvidløg (eller hvidløgspulver efter smag)
1 spsk kalvefond
Salt, peber, paprika og lidt chili pulver.
Smør til stegning 

Tzatziki
1 agurk
1 fed hvidløg
2 spsk olie
Lidt presset citron
3 dl græsk yoghurt
Salt og peber 

Tilbehør

250 g gulerødder 

Sådan gør du

1. Forvarm ovnen til 150 grader.

2. Kog ris ifølge anvisningerne på emballagen.

3. Riv løg.

4. Bland det hakkede kød med æg, løg, fløde, fond og krydderier og ælt kødet til en ensartet masse.

PRØV OGSÅ: Grillet pangasius med ris, spinat og feta

5. Form blandingen til bøffer og steg dem i smør i en stegepande, indtil de har en gylden brun farve.

6. Placer derefter bøfferne i et ovnfast fad og lad dem stege videre i ovnen. Det tager omkring 10-20 minutter afhængigt af hvor store du laver dem. Skær et lille snit i en af ​​dem og se, om de er klar.

7. Riv agurken med den ru side af rivejernet. Læg den revne agurk i en sigte og klem væsken ud af agurken med hånden.

SE MERE: Ris med rosiner og kød på spyd

8. Bland yoghurt og olivenolie. Tilsæt derefter hvidløg, salt og peber og et par dråber citron. Smag til og bland med den revne agurk.

Skræl og skær gulerødderne i stave. Arranger ris, bøffer, gulerodssstave og tzatziki på en tallerken og server.

 

Uncle Ben’s Tips til at inkludere børn i madlavningen:

Børnene kan måle ingredienserne af og blande dressingen til tzatzikien. Eller de kan rive agurken alt efter alder.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...