SPONSORERET indhold
Saftige kanelsnegle
(12 stk.)
Ingredienser
2 dl mælk
50 g gær
2 æg
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g smør
500 g hvedemel
Fyld:
175 g blødt smør
5 spsk. brun farin
4 spsk. sukker
2 spsk. stødt kanel
1 sammenpisket æg til pensling
Pynt:
3 dl flormelis
2 spsk. vand
- Lun mælken, til den er fingervarm. Rør gæren ud i mælken. Rør æg, sukker og salt i. Smuldr smørret i melet i en anden skål. Bland melet i gærblandingen. Ælt dejen glat. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket i ca. 40 min.
- Rør blødt smør, farin, sukker og kanel sammen. Rul dejen til et rektangel på 20 x 45 cm. Smør fyldet på. Rul dejen sammen til en roulade. Skær den i 15 skiver. Læg skiverne i en bradepande (20 x 30 cm) foret med bagepapir. De skal lige røre hinanden. Lad dem efterhæve 15 min. Pensl med sammenpisket æg. Bag sneglene på midterste ovnribbe ca. 15-18 min. ved 200 gr.
- Rør ingredienserne til glasuren sammen. Pynt kagen med glasur, mens den stadig er lun.