Salade nicoise
SPONSORERET indhold

Salade nicoise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker sommermad, men også en perfekt ret til madpakken og picnickurven.

Af: Susanne Engelstofte Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 person

Ingredienser

1 kogt æg
½ rødløg
8 små sorte oliven
1 dåse tun
1 romainesalat
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
½-1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: groft brød og evt. brødcroutoner

  1. Kog ægget 7 min., og lad det køle af.
  2. Skær rødløg i tynde både, og arranger løg, oliven, drænet tun og salat skåret i mundrette stykker i en madkasse.
  3. Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten (gerne kort tid før salaten skal spises). Læg ægget skåret i kvarter øverst. 
  4. Spis salaten med groft brød, og drys evt. croutoner over lige inden servering.