Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarse
SPONSORERET indhold

Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
08. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3-4 skiver bacon
500 g kogte nye kartofler (i skiver eller både)
2-3 stilke bladselleri (fintsnittet)
1 hjertesalat
1 bdt brøndkarse
Dressing:
2 spsk mayonnaise
3 spsk syrnet fløde eller cremefraiche
1-2 tsk dijonsennep
1-2 tsk citronsaft
salt og peber

  1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Pisk dressingen sammen og smag den til.
  3. Bland kartofler og bladselleri og anret det på et fad med salatblade.
  4. Dryp dressingen over og drys med brøndkarse og knust bacon.