Salat med æg, bacon og æbler
SPONSORERET indhold

Salat med æg, bacon og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker salat med bacon, æbler og æg - salaten kan både fungere som en let frokost, eller som aftensmad, hvis du giver et godt groft brød til.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. sep. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer | Total: 10 min

Ingredienser

100 g rucolasalat el. spæd spinat
2 æbler
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
½ tsk. salt
peber
6 hårdkogte æg
125 g baconskiver
Dressing:
2 dl cremefraiche 6 %
1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. friskhakket estragon
salt, peber
Tilbehør:
fuldkornsflute el. ristet tyndskåret rugbrød

Sådan laver du salat med æg, bacon & æbler

  1. Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
  2. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.

 

Anbefalet til dig