SPONSORERET indhold
Salat med æg, bacon og æbler
Nem og lækker salat med bacon, æbler og æg - salaten kan både fungere som en let frokost, eller som aftensmad, hvis du giver et godt groft brød til.
4 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
100 g rucolasalat el. spæd spinat
2 æbler
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
½ tsk. salt
peber
6 hårdkogte æg
125 g baconskiver
Dressing:
2 dl cremefraiche 6 %
1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. friskhakket estragon
salt, peber
Tilbehør:
fuldkornsflute el. ristet tyndskåret rugbrød
Sådan laver du salat med æg, bacon & æbler
- Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
- Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.